Hälsa

Hälsoträdet, Del 1

Introduktion


Dr Benjamin Baechler och Dr Lyle Wilson berättar om "hälsoträdet". Människorkroppens hälsa är som ett träd med rötter och grenar. 

Grenarna representerar hur vi mår, vår energi, uthållighet hur vi ser ut och våra känslor.

Rötterna är de processer som sker i vår kropp varje sekund. 

Produkterna i Hälsoträdet hjälper din kropp att vara frisk på både rot- och grennivå.

Ge din kropp den näring den behöver!

Hälsoträdet, Del 2

Omega 3 Essential Fatty Acid


Rötterna i hälsoträdet är våra celler. Deras membran består av fettsyror och alla celler innehåller fetter, vi kan inte överleva utam dem. Eftersom kroppen inte kan tillverka dem måste vi få i oss dessa fetter via maten eller kosttillskott.

I denna korta film lär du dig vad de nyttiga fetterna kan göra för din kropp och varför det är viktigt med en Omega 3 av högsta kvalitet.

Hälsoträdet, Del 3

Restor Silver & Restor Vital


I rötterna i hälsoträdet, alltså i våra celler, har vi pumpar (klacium ATPase) som flyttar kalcium in och ut ur cellen. När vi blir äldre börjar dessa pumpar att gå trögare. Därför blir man tröttare, och kroppen och musklerna återhämtar sig inte lika snabbt som när man var ung. Jasminblomsterextrakt kan hjälpa kroppen tillverka fler pumpar och hålla dem i gott skick. Produkterna hjälper kroppens naturliga respons mot stress, boostar din energi och främjar en djupare och mer vilsam sömn.

Hälsoträdet, Del 4

StemRenu


Du kan hjälpa kroppens naturliga förnyelseprocess genom att skicka signaler och näring till cellerna och stamcellerna i din kropp. Denna banbrytande produkt är framtagen för att stödjakroppens förnyelse, reparering och föryngring och ge dig lättare återhämtning från stress,  ökad metabolism och mer energi. 

Hälsoträdet, Del 5

Sammanfattning


Det är den senaste forskningen som ligger bakom produkterna i Hälsoträdet. Du får säkra, rena och pålitliga tillskott som boostar din kropp varje dag. Från kroppens inre funktioner till ditt välbefinnande.